Werkgevers

Werkgevers
Dat bedrijven de hoeksteen van de samenleving zijn, is wel bekend. Toch worden er vanuit de overheid steeds meer taken overgedragen en veranderen er vaak zaken op arbeidsrechtelijk gebied.

Voor ondernemers betekent dit nogal wat omdat je aan diverse eisen moet voldoen en omdat je doorlopend bezig moet zijn met het up to date houden van je kennis. Het is zelfs voor een HR-medewerker best lastig om binnen zijn vakgebied alles bij te houden. Daarom ondersteunen wij bedrijven bij het maken van de juiste keuzes als het gaat over personeelsbeleid en de regels die daaraan gesteld worden.

Recovered2Work is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die “verslaafd in herstel” zijn. Wij merken soms dat mensen bij deze term de neiging hebben om te denken dat het gaat over mensen die dakloos zijn, maar dat is in de meeste gevallen niet aan de orde. Sterker nog: het is gebleken dat veel verslaafde in herstel over veel talenten beschikken, harde werkers en multi-inzetbaar zijn.

De mensen die wij in traject krijgen zijn mensen die op de diverse leefgebieden zoals huisvesting en financiën hun zaken op orde hebben. De laatste stap is dan het verkrijgen van een betaalde baan en daar hebben we jouw hulp voor nodig! Wij komen graag met je in contact zodat we samen kunnen onderzoeken hoe wij jullie het beste kunnen ondersteunen.