Voor jou

Dit gaat dus over jou!

En dat betekent dat jij centraal staat en dat wij klaar staan om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in jouw proces richting werk.

 

Ben je benieuwd naar onze werkwijze?

 

Wij onderscheiden ons door de informele sfeer en omgangsvormen. Daarnaast zijn wij zeer gedreven vakidioten die met veel passie ons werk uitvoeren.

Bij het doorlopen van een re-integratietraject is het goed om je te realiseren dat er ook een stukje verantwoordelijkheid ligt bij jouzelf. Wij kunnen er optimaal voor jou zijn als jij jouw inzet toont. Het werkt als je eraan werkt. Wij beloven je niet dat we een baan met een strik erom hebben klaarliggen, omdat we reëel en eerlijk willen zijn. Wel hebben wij een salesteam die er zijn best voor doet om een optimaal resultaat voor jou te behalen.

 

Van het eerste gesprek tot het afscheid nemen, bij Recovered2Work gaan we voor een persoonlijke aanpak. In eerst instantie zullen wij een kennismakingsgesprek plannen waarna we een plan van aanpak opstellen. Hierin worden de doelstellingen helder uiteengezet. Slechts in enkele gevallen zullen wij kiezen voor een groepsgewijze aanpak, maar dat moet dan voor jou wel een meerwaarde opleveren. Doorgaans zal er dus een individuele aanpak plaatsvinden, waarin er veel aandacht is voor jou en het proces waarin jij zit.

 

Wij hebben de afgelopen jaren mooie successen geboekt met het begeleiden van mensen met uiteenlopende klachten. Gedurende het traject is er altijd de mogelijkheid om bij te sturen m.b.t. de koers die is ingezet. Onze begeleiding houdt niet op als je aan het werk bent. Ook als je aan het werk bent, volgen wij je nog enige tijd totdat wij zeker weten dat je op de juiste plek zit.