Werkfit maken

Dit is een traject dat aangeboden wordt door het UWV aan personen die nog niet klaar zijn om aan het werk te gaan. Wij zijn als organisatie gecontracteerd om deze trajecten voor het UWV uit te voeren. Het doel is dat de cliënten klaar gemaakt worden om weer hun plek in te nemen op de arbeidsmarkt. Tijdens het traject kijken we naar de mogelijkheden en gaan we bijvoorbeeld op zoek naar een vrijwilligersbaan waarin de uren langzaam kunnen worden opgebouwd. Bovendien geeft het doen van vrijwilligerswerk een goed gevoel, want je doet wat terug voor de maatschappij. Wij zorgen ervoor dat er wordt gewerkt aan het persoonlijk proces indien dit nodig is.

 

Wij werken met NLP, Neuro Linguistisch Programmeren, dit is een van de meest effectieve technieken voor het veranderen van gedrag en gedachten. NLP maakt gebruik van wetenschappelijke principes van neurologie, taal en communicatie om mensen te helpen hun doelen te bereiken.
Technieken zoals visualisatie, affirmaties en modellering helpen gedachten te veranderen om zo je doelen te bereiken. Een krachtige tool voor persoonlijke ontwikkeling en helpend bij het veranderen van levensstijlen, het verbeteren van zelfvertrouwen en het bereiken van persoonlijke doelen. Door op een andere manier met jezelf te leren communiceren, kan voor veel verandering zorgen.
Wij zoeken naar de intrinsieke wensen vanuit missie en identiteit niveau. Wij besteden uitgebreid aandacht tot wij die éne plek hebben gevonden dat volledig resoneert zodat de uitstroom ook duurzaam is.

 

Therapie?

Het kan zijn dat je een heftige of traumatische gebeurtenis hebt meegemaakt waar je nog steeds nadelig door beïnvloed wordt. En die ongetwijfeld een rol heeft gespeeld toen je ging gebruiken. Recovered2Work onderscheidt zich als re-integratiebureau door ook hiervoor oplossingen te bieden. Binnen Recovered2Work is er gedegen kennis aanwezig om mensen met uiteenlopende psychische problematiek bij te staan. Valt de problematiek buiten onze expertise, dan hebben wij diverse samenwerkingspartners die deze expertise wel bezitten.

 

Ervaringsplek

De beste manier om weer aan het werk te gaan, is door het weer te gaan doen. Dit klinkt misschien vreemd, maar wij bedoelen hiermee dat weer deelnemen in een weliswaar beschermde omgeving, mensen helpt om de eerste stappen te maken in het werkhervattingsproces. Recovered2Work heeft tal van mogelijkheden om cliënten op een veilige manier aan het werk te helpen. Wij zullen hierbij de gewerkte uren langzaam opbouwen. Op deze manier is de stap naar betaald werk zodanig verkleind dat dit zonder al te veel druk kan plaatsvinden.